За нас

„Партнери во учењето“

Трансформирање на образованието. Создавање можности.

Што претставува „Партнери во учењето“?Партнери во учењето е глобална иницијатива создадена за активно зголемување на пристапот до технологијата и подобрување на нејзината примена во учењето. Нашата цел е да им помогнеме на училиштата како да остварат подобар пристап до технологијата, да изградат иновативни пристапи кон педагогијата и професионалниот развој на наставниците и да им овозможиме на лидерите во образованието алатки за планирање, спроведување и управување со промените. За повеќе информации во врска со „Партнери во учењето“ и како може да ја искористите во вашата образовна заедница, контактирајте со

Влора Адеми

Раководител на академската програма Партнери во учењето|

Microsoft Македонија, Албанија, Косово,

тел. +389 2 3067 989 | факс. +389 2 3061 330  е-пошта: v-vademi@microsoft.com

Advertisements

1 Коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Почитувани,
  Ве информираме дека сме заинтересирани тимови на Мајкросфт Македонија го посетат нашето основно училиште и ќе одржат предавања во врска со опасностите и заканите кои ги демнат децата на интернет и алатките и сервисите кои што Мајкрософт ги нуди за заштита од истите.
  Затоа се пријавуваме:
  ООУ ,,Страшо Пинџур,, с. Мало Коњари, општина Прилеп,

  Овие кратки презентации добро е да бидат во склоп на часовите.
  Ние ќе помогнеме во организацијата на презентацијата – предавањето, со што ќе придонесеме знаењата и искуството вашите професионалци со предвидените едукативни и забавни материјали, како и пригодните награди, успешно ќе ги пренесат на нас и нашите ученици, во право време и место.
  Очекуваме пријавата ќе ни ја прифатите, ќе не посетите!
  Однапред благодарни,
  Со почит,
  Цветанка Здравеска
  професор по информатика
  ООУ “Страшо Пинџур” с. Мало Коњари, општина Прилеп


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: