Придружете ни се и проследете го E2 настанот во живо!

Март 8, 2016 во 09:41 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

e2

Почитувани МИЕ Експерти,

Ни претставува огромна чест и задоволство да го најавиме престојниот настан E2-Размена на Едукатори во Будимпешта, Унгарија, каде ќе се одбележи една исклучително успешна година на иновации и соработка во нашата МИЕ Заедница.

За прв пат досега им отвараме врати и воедно ги покануваме сите едукатори да ни се придружат на настанот во живо Ден 2. Останете инспирирани за годината што претстои пред вас со говорот на Anthony Salcito и Stephen Reid, и научете практични “хакови од училница”. Бидете во тек и за објавувањето на Поучувачка активност за кое може секој виртуелно да учествува.

Поканети се сите МИЕ Експерти и Ве охрабруваме да ја споделете оваа вест со сите блиски едукатори. Во прилог ќе имате можност да се поврзете со други едукатори за време на настанот со помош на нашата алатка за разговор.

Регистрирајте се овде, за да го проследете настанот!

Со почит,

Влора Адеми

Програмски менаџер за образование, Мајкрософт Македонија

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: