Покана за вебинар

Октомври 29, 2013 во 11:19 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Почитувани колеги,

Осумдесеттите години ćе повеќе наставници во светот започнуваат да согледуваат еден крајно корисен начин за систематско собирање и архивирање на целата работа на учениците, создадена од нив самите во текот на училишната година, а тоа е портфолиото. Но се јавил проблем, просторот и потребните ормани за складирање. Уште во тоа време истражувачите започнале да ги замислуваат електронските портфолија како идеални за архивирање на продуктите на учениците од целокупното нивно образование, бидејќи зафаќаат само виртуелен простор.

М-р Марина Василева преку овој Webinar ќе ве запознае повеќе за вредностите и значењето на електронското портфолио.

Webinarot ќе се одржи на 29, Октомври, 2013 година (вторник) со почеток во 19 часот.

 

За почеток и следење на презентацијата Ве молам кликнете тука.

 

Доколку наидете на проблеми за најавување преку Microsoft Office Live Meeting, на Блогот на Партнери во учењето со сликовити прикази ќе добиете насоки како да се највите или во SkyDrive има прирачници кои ќе ви помогнат како да го користите Live Meeting.

За инсталирање на Microsoft Live Meeting Ве молам одете на следниот линк

 

Microsoft Partners in Learning Ви посакува пријатни момент следејќи го Webinar – от.

 

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: