Информативна средба во Мајкрософт за Програмата Microsoft Educator Expert

Септември 19, 2013 во 11:22 ч. | Posted in Uncategorized | 2 Коментари

Почитувани Наставници,

Сите наставници кои се во процес на аплицирање за Microsoft Educator Expert Program и сите наставници кои би сакале да аплицираат за истата, Ве покануваме да учествувате на кратка информативна средба на 23 Септември 2013 година (Понеделник) од 14:00-15:30h (во просториите на Мајкрософт бул. Партизански одреди 62, Скопје). На оваa средба ќе го објасниме процесот на аплицирање (чекор по чекор) за Microsoft Educator Expert и ќе одговориме на сите ваши прашања и проблеми на кои наидовте при процесот на аплицирање.

Бројот на присутни наставници на оваа средба е ограничена на 35 места, доколку селекцијата ќе биде направена според методата кој прв се пријави тој ќе има можност да присуствува (FIRST-COME, FIRST-SERVED) затоа Ве молиме потврдете го вашето присуство најдоцна до 22 Септември 2013 година до 18:00 часот на мејл адреса: 

b-adrijs@microsoft.com, контакт лице Адријана Селмани или моб.075/ 899 172.

Доколку бројот на заинтересирани е многу голем во тој случај ќе овозможиме да присуствуваат по еден наставник од секое училиште.

Со почит,

Микрософт Партнери во Учењето

2 Коментари »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Go potvrduvam svoeto prisustvo na sredbata. Pozdrav, Vesna Stanojevik

  ________________________________

  • Pocituvana,

   Vi potvrduvame deka uspesno ste registrirani, Ve ocekuvame na sredbata.

   So pocit,

   Microsoft Partners in Learning


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: