Webinar информативна сесија Microsoft Educator Expert

Септември 18, 2013 во 14:31 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Почитувани наставници,

Ве информираме дека на 20/09/2013 година со почеток во 10:30 часот ќе се оддржи Webinar Информативна сесија каде што ќе го објасниме процесот на аплицирање за Microsoft Educator Expert и Mentor School Апликацијата. Исто така на оваа информативна сесија ќе одговориме на сите Ваши прашања за Апликацијата.

 На оваа сесија ги покануваме сите наставници кои се во процес на аплицирање, кои сеуште немаат аплицирано со проект но се потенцијални апликанти, и Ви препорачуваме да учествувате на овој Webinar за да бидете сигурни дека Вашата Апликација е успешно пополнета следејќи ги сите клучни чекори.

За почеток и следење на презентацијата Ве молам кликнете тука.

 Ве молиме потврдете присуство на следниов маил:

dobri.jovevski@live.com

Доколку наидете на проблеми за најавување преку Microsoft Office Live Meeting, на Блогот на Партнери во учењето со сликовити прикази ќе добиете насоки како да се највите или во SkyDrive има прирачници кои ќе ви помогнат како да го користите Live Meeting.

Microsoft Partners in Learning Ви посакува пријатни моменти следејќи го Webinar – от.

Со почит,

Микрософт Партнери во Учењето

Advertisements

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: