Известување!!! Проект за Интелектуална Сопственост

Септември 12, 2013 во 12:08 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Почитувани наставници,

Сите наставници кои немаа можност да аплицираат со проект за Интелектуална Сопственост Ви се нуди можност истото да го направите до 20 Септември 2013 година. Ве молиме сите наставници откако ќе го пратите проектот како Проектна Активност (Learning Activity) на http://www.pil-network.com/ да не известите по маил.

Истовремено, се известуваат сите наставници кои конкурираа со проект за Интелектуална Сопственост да ни го пратат линкот на проектите на следниов маил:  b-adrijs@microsoft.com – контакт лице Адријана Селмани.

Ви посакуваме успех во работата.

Со почит,

Микрософт Партнери во Учењето

Advertisements

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: