АПЛИЦИРАВТЕ? Натпреварот ќе се одржи во БАРСЕЛОНА!

Јуни 24, 2013 во 12:37 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Со задоволство би сакала да објавам дека Глобалниот форум на Мајкрософт Партнери во учењето ќе се одржи 11-14 Март, 2014 година во Барселона, Шпанија. Сега е вашата шанса да аплицирате и да победите http://www.pil-network.com/expert.

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: