Краен рок за поднесување проекти за Програмата Наставник Експерт / Afat i fundit për dorrëzimin e projekteve për Programin Eksperti në Arsim

Април 29, 2013 во 15:25 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Почитувани наставници,

 Ве известуваме дека Програмата Наставник Експерт и можноста да учествувате на Мајкрософт Глобалниот Форум има нов краен рок за поднесување на проекти, односно рокот е продолжен до 30 Септември 2013 година. За подетални информации и начинот на аплицирање Ве молиме погледнете го следниот линк www.pilmacedonia.wordpress.com.

 Со почит,

 Микрософт Партнери во учењето

 

 

Të nderuar arsimtarë,

 Ju informojmë se Programi Eksperti ne Arsim dhe mundësia për pjesëmarrje në Microsoft Forumin Global ka afat të ri për dorrëzimin e projekteve me atë që afati është prolonguar deri më 30 Shtator të vitit 2013. Për informata më të hollësishme si dhe për mënyren e aplikimit Ju lutemi ndiqni linkun në vazhdim: www.pilmacedonia.wordpress.com.

Me respekt,

 Microsoft Partnerë në Mësim

Advertisements

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: