6-та Годишна конференција за правата од интелектуална сопственост: Спроведување и образование

Април 22, 2013 во 01:27 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Почитувани Наставници,

Со особена чест и задоволство Ве покануваме на 6-та Годишна конференција за правата од интелектуална сопственост: Спроведување и образование, на 25 Април (четврток) во организација на Американската Стопанска Комора. На овој настан Мајкрософт ќе има најава за наставниците кои сакаат да се натпреваруваат со наставни проекти на теми од интелектуалната сопственост и нивната креативна интеграција во стандардните школски предмети со примена на технологијата и ИКТ алатките. Најдобрите проекти од овој натпревар ќе имаат можност да се презентираат на следен настан додека најдобрите три да бидат наградени.

Истовремено, наставниците кои ќе бидат дел на овој натрпевар ќе имат прилика да аплицираат за Мајкрософт Наставник Екпсерт, да станат дел на светската мрежа на иновативни експерти во образованието, да се пријавуваат за светскиот натпревар на Мајкрософт Партнери во Учењето и многу други придобивки .

Искористете ја оваа прилика и ретка можност за да станете и Вие дела на светската мрежа на Мајкрософт иновативни наставници.

Бројот на присутни наставници на ова конференција е ограничена на 50 места затоа Ве молиме потврдете го вашето присуство најдоцна до 24 април 12:00 часот на мејл адреса: b-adrijs@microsoft.com, контакт лице Адријана Селмани тел. 02 /3067 989 или моб.075/ 899 172.

За подетални информации Ве молиме погледнета ја агендата.

Со почит,

Vlora Ademi

Academic Program Manager | Microsoft Macedonia and Kosovo
( +389 2 3067 989 (Office) | +389 2 3061 330 (Fax) | +389 72 236 967 (Mob)

+ Microsoft dooel Skopje

Blvd. Partizanski odredi 62, 1000 Skopje, R. Macedonia

http://www.pil-network.com/

https://pilmacedonia.wordpress.com/

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: