Победнички и номинирани видеа на првиот Микрософт филмски фестивал

Април 25, 2012 во 15:46 ч. | Posted in Uncategorized | 1 Коментар

Почитувани наставници,

Ни беше гордост и задоволство да соработуваме со креативни и иновативни наставници кои во изминатиов период покажаа и не убедија дека умеат и знаат како да споделат знаење.

Беше навистина тешко да се одлучи кои видеа ќе се номинираат и победат на Микрософт филмскиот фестивал, но се обидовме да направиме селекција на најдобрите видеа, кои на некој начин пратија силна порака до сите Нас.

Не може да се каже дека само номинираните видеа победија туку чест и задоволство ни е да соопштиме дека сите видеа кои конкурираа на Микрософт филмскиот фестивал беа победнички. Не мотивираа да продолжиме во работата и потрагата кон нови креативни и иновативни наставници.

Во продолжение Ви ги соопштуваме уште еднаш номинираните и победнички видеа на Микрософт филмкиот фестивал кој се оддржа на 23 Април 2012.

Ви посакуваме на сите наставници многу успех во работата и Ви благодариме што бевте учесници на овој прв но не и последен Микрософт филмски фестивал каде ни дадовте голема поддршка, инспирација и надеж.

Ви благодариме што сте дел од програмата Партнери во учењето.

Со почит,

Микрософт Партнери во учењето

Advertisements

1 Коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Честитки до сите наградени колеги!


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: