Натпревар Мојот совршен подарок

Декември 24, 2011 во 12:08 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Микрософт Македонија на својата официјална Facebook страна организира натпревар Мојот совршен подарок.

Натпреварот  започна на 20.12.2011 а ќе трае до 08.01.2012 до 23:59.

Право на учество имаат сите пријатели на Facebook страната на Микрософт Македонија. а за пријател се смета секој корисник кој има кликнато “Like” / “Ми се допаѓа” на Facebook страната “Микрософт Македонија”.

Она што треба да го направите откако ќе се „спријателите“ со Микрософт Македонија е следното.

Сo користење на апликацијата “Мојот совршен подарок” креирајте ја Вашата фотографија, споделете го линкот до Вашата фотографија со Вашите пријатели и нивните пријатели, и поканете ги да гласаат за Вашата фотографија.
Учеството започнува со клик на копчето “Старт” и испраќање на фотографијата.
Фотографијата мора да е оригинална и корисникот да ги има авторските права за истата.

За фотографијата со најмногу гласови гласови која ги исполнува условите на натпреварот (да има новогодишен мотив и да е оригинална) следува подарок компјутер со оригинален Windows 7 Home Premium.

Па да започнеме! Кликнете на сликата подолу, пристапете до официјална Facebook страна на Микрософт Македонија  и добијте го и вие Вашиот совршен подарок.

Advertisements

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: