Покана за Втор Microsoft Иновативен форум за наставници

Февруари 22, 2011 во 08:29 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Почитувани наставници,

Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на вториот Microsoft Innovative Forum за наставници кој ќе се одржи на 3 март 2011 со почеток во 10 часот во хотелот Holiday Inn во Скопје.

Поради ограниченоста на просторот Ве молиме да присуствуваат само наставникот – носител на проектот и еден наставник без присуство на ученици.

Настанот ќе биде организиран во форма на изложба – секј наставник  носител на проектот ќе добие маса на која што ќе може да изложи свои изработки од проектот (може да земат лаптоп, ЛЦД, најразлични постери, слики, беџови и друг пропратен материјал кои што ќе ви помогнат подобро да го претставите вашиот проект).

За да може да се подготвите на време за изложбата Ве нолиме сите да бидете присутни во Holiday Inn во 9 часот.

Со почит,
Тимот на УСАИД/ПЕП и Мicrosoft

Официјалната покана и агенда можете да ја преземете тука.

Advertisements

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: