Важно соопштение!

Февруари 5, 2011 во 00:59 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Почитувани,
Ја користиме оваа прилика и простор да објавиме едно важно соопштение поврзано со „Втората кампања за безбедност на децата на интернет“ организирана од Microsoft во Македонија, во соработка со УНИЦЕФ и Британски совет. Имено, целна група на овој форум и поканети слушатели се исклучително наставници и луѓе вклучени во образовниот процес.
Со најдобра намера оваа покана да стигне до колку што е можно повеќе претставници на таа професија, дел од поканите завршија и кај ученици и студенти кои за жал не се таргет група на ова  случување и на истите им се извинуваме за тоа. Секако ги охрабруваме да продолжат да го посетуваат официјалниот блог на „Партнери во учењето“ каде што во иднина ќе бидат објавени информации за настани и случувања кои ќе се однесуваат токму на нив.

Со почит,
Програма „Партнери во учењето“

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: