Втора кампања за безбедност на децата на интернет

Февруари 1, 2011 во 21:14 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

Почитувани,

Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме да присуствувате на Втората кампања за безбедност на децата на интернет, организирана од Microsoft во Македонија, во соработка со Британски совет и УНИЦЕФ.

И оваа година, главниот фокус на овој настан ќе биде организирање на образовен форум, кој е во контекст со Европскиот ден за побезбеден интернет. Со ова сакаме да го привлечеме вниманието на пошироката јавност и да истакнеме колку е важна безбедноста на децата на интернет, а истовремено и да ја зголемиме свесноста за улогата на наставниците, родителите и околината воопшто кога станува збор за оваа тема.

За подетални информации Ве молиме Преземете ја и разгледајте ја официјалната Покана и агенда.

Доколку сакате да присуствувате, или пак да назначите некој кој би присуствувал на овој настан, Ве молиме контактирајте го претставникот на официјалната канцеларија на Microsoft, Влора Адеми, преку е-маил порака на pilmacedonia@live.com или на телефон 02 3067 989. Ве молиме вашето присуство да го потврдите до 4 февруари 2011 година бидејќи бројот на метата е ограничен.

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: