Покана за средба меѓу наставниците и организаторите на вториот државен конкурс Микрософт форум за иновативни наставници

Декември 16, 2010 во 16:17 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

13 Декември 2010

Почитувани наставници,

Во врска со вториот државен конкурс Микрософт форум за иновативни наставници (Microsoft Innovative Educators Forum) организиран од страна на Микрософт „Партнери во учењето“ во соработка со УСАИД Проектот за основно образование, а со цел да можеме да ви го објасниме процесот на подготовка на проектот со кој што вие ќе учествувате во натпреварот, организираме две средби за сите заинтересирани наставници.

Средбите ќе се реализираат во просториите на УСАИД Проектот за основно образование на 22 и 23 декември 2010 година со почеток во 11:00 часот. Проектот се наоѓа на Ул Букурешка 91 во Скопје

Доколку сте заинтересирани да присуствувате на оваа средба, Ве молиме да го најавите вашето присуство и датум на кој ќе дојдете најдоцна до 18 декември на sbabuskovska@pep.org.mk.

Сите трошоци поврзани со посетеноста на оваа средба се на товар на наставниците.

Advertisements

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: