Победнички тимови од локалните натпревари во претприемништво

Декември 10, 2010 во 14:21 ч. | Posted in Uncategorized | Напишете коментар

На локалните натпревари во претприемништво учествуваа 21 средно училиште од Македонија со своите идеи. За најуспешни тимови кои ќе го претставуваат своето училиште на државниот натпревар во Скопје се избрани следниве тимови:

 

 

1.СГГУГС ЗДРАВКО ЦВЕТКОВСКИ, СКОПЈЕ                     BE SAFE

2.СЕПУГС ВАСИЛ АНТЕВСКИ ДРЕН, СКОПЈЕ                   4  STARS

3.СУГС ЦВЕТАН ДИМОВ, СКОПЈЕ                                   ANGELS

4.СУГС ОРЦЕ НИКОЛОВ, СКОПЈЕ                                   YOUNG INTERNET BODYGUARDS

5.СОУ ЉУПЧО САНТОВ, КОЧАНИ                                  FISHNET

6.АСУЦ БОРО ПЕТРУШЕВСКИ, СКОПЈЕ                           ПРОВИНЦИЈАЛЦИ

7.СУГС ВЛАДО ТАСЕВСКИ, СКОПЈЕ                               ROCK STARS

8.СЕТУГС МИХАЈЛО ПУПИН, СКОПЈЕ                             ФИЛОЗОФИ

9.СОУ ЈАНЕ САНДАНСКИ, СТРУМИЦА                            ПРОЛЕТ

10.СУГС ЈОСИП БРОЗ ТИТО, СКОПЈЕ                             BINJAPI HOLDING

11.СОУ КИРО СПАНЏОВ –БРКО, КАВАДАРЦИ                  RANGERS

12.СОУ КОЛЕ НЕХТЕНИН, ШТИП                                   CROSSOVER

13.СУГС РАДЕ ЈОВЧЕВСКИ – КОРЧАГИН, СКОПЈЕ           SOCIAL GROUP

14.СУГС ДИМИТАР ВЛАХОВ, СКОПЈЕ                             NEXT TIME

15.СУГС БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ,СКОПЈЕ                       WALLЕ

16.СОУ ЈОВЧЕ ТЕСЛИЧКОВ, ВЕЛЕС                                KREATIVCI

17.СУГС АРСЕНИ ЈОВКОВ, СКОПЈЕ                                FACEPROTECTORS

18.СЕОУ ГОСТИВАР, ГОСТИВАР                                     4 WIN

19.СУГС ПАНЧЕ КАРАЃОЗОВ, СКОПЈЕ                            POWER

20.СУГС ЛАЗАР ТАНЕВ, СКОПЈЕ                                    БРАВО

21.ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, СКОПЈЕ                                    GOSSIP GIRLS

 

Огромна благодарност до сите учесници во натпреварот, особено за нивните заложби натпреварот да биде толку успешен. Доставените идеи и нивната креативност, како и покажаниот интерес беше предизвик за сите кои ги оценуваа!

Advertisements

Напиши коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: