Училишта, освојте ѕидна табла!

Септември 1, 2009 во 03:42 ч. | Posted in Uncategorized | 3 Коментари

Microsoft постојано соработува со наставниците од сите краеви на нашата држава се со цел да помогне за да се подобрат методите за предавање и поефикасно да се внесе и презентира технологијата пред учениците во класот. Целта на Partners in Learning е да им овозможи на наставниците да работат помалку и на ефикасен начин да внесат технологија и иновација во предавањата при што ќе се остави простор за интеракција помеѓу нив и учениците.

Поради ова, но и поради желбата да ви овозможиме ваше сопствено место каде резултатите од вашата работа и посветеност ќе бидат видливи и ќе служат за создавање на заедница за негување на образованието, решивме да поклониме на секое училиште кое ќе учествува во натпреварот бела ѕидна табла. Со оглед на тоа дека количината е ограничена, добитниците на таблата ќе бидат избрени во зависност од неколку критериуми. Предноста ќе ја имаат оние школи кои први ќе покажат интерес и ќе понудат најдобро објаснување на кој начин ќе се користи таблата. Останатите ќе бидат земени в предвид дури и откако првобитната залиха ќе биде потрошена и ќе служи како основа за нови набавки. Сите успешни приказни ќе бидат објавени во вашиот следен електронски PiL билтен.

Вашата апликација можете да ни ја пратите на pilmacedonia@live.com

Побрзајте, бројот е ограничен !

 

3 Коментари »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Многу касно го видов овој пост. Би сакал ако е можно и покрај тоа што пишувам после повеќе од еден месец од првичносто поставување на овој пост да аплицирам за ѕидна табла.Со почит, Игор Богданоски

  2. Gi dodelivte tablite ili seuste da se nadevame deka nekoja ke stigne i do nas?:)

  3. Koja e postapkata i kriteriumite za aplikacija za tablite,ako se uste ne se dodeleni? So pocit Elizabeta


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: